شرایط تحصیل در انگلستان

شرایط تحصیل در مدارس برای افراد ( ۸ – ۱۳) سال

داوطلب باید حداقل ۷۰٪ از نمره و معدل را در آخرین مقطع تحصیلی خود کسب کرده باشد *
به طور مثال اگر در مدارس ایران تحصیل می کنید باید حداقل نمره ۱۴ از معدل در آخرین مقطع تحصیلی خود کسب کرده باشید

آشنایی مقدماتی به زبان انگلیسی *

اگر سطح زبانی شما ضعیف است احتیاج هست که سال اول رو به صورت فشرده زبان بخوانید و پس از کسب مهارت لازم, به دوره ی اصلی خود وارد شوید

< اطلاعات بیشتر از دوره های زبان

معرفی یک نفر در انگلستان بعنوان قیم در هنگام تحصیل, درصورتی که متقاضی نتواند کسی را در انگلستان بعنوان قیم معرفی نماید، موسسه پیوند ترتیبات لازم را برای تعیین قیم قانونی انجام می دهد

مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی

(کارنامه آخرین سال تحصیلی متقاضی (به طور مثال: اگر در حال حاظر در مقطع هفتم هستید بایستی کارنامه سال ششم خود را آپلود کنید *
(اسکن پاسپورت متقاضی (بیش از ۲ سال اعتبار داشته باشد *
رضایت نامه والدین *
یک قطعه عکس *

توان مالی در پرداخت شهریه کامل مدرسه *

< هزینه ی مدارس مختلف را در اینجا بیابید

انتخاب مدرسه
مراحل ثبت نام

شرایط تحصیل در مدارس برای افراد (۱۴ – ۱۷) سال

داوطلب باید حداقل ۷۰٪ از نمره و معدل را در آخرین مقطع تحصیلی خود کسب کرده باشد *
به طور مثال اگر در مدارس ایران تحصیل می کنید باید حداقل نمره ۱۴ از معدل در آخرین مقطع تحصیلی خود کسب کرده باشید

آشنایی مقدماتی به زبان انگلیسی *

اگر سطح زبانی شما ضعیف است احتیاج هست که سال اول رو به صورت فشرده زبان بخوانید و پس از کسب مهارت لازم, به دوره ی اصلی خود وارد شوید

< اطلاعات بیشتر از دوره های زبان

معرفی یک نفر در انگلستان بعنوان قیم در هنگام تحصیل, درصورتی که متقاضی نتواند کسی را در انگلستان بعنوان قیم معرفی نماید، موسسه پیوند ترتیبات لازم را برای تعیین قیم قانونی انجام می دهد

مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی

(کارنامه آخرین سال تحصیلی متقاضی (به طور مثال: اگر در حال حاظر در مقطع هفتم هستید بایستی کارنامه سال ششم خود را آپلود کنید *
(اسکن پاسپورت متقاضی (بیش از ۲ سال اعتبار داشته باشد *
رضایت نامه والدین *
یک قطعه عکس *

توان مالی در پرداخت شهریه کامل مدرسه *

< هزینه ی مدارس مختلف را در اینجا بیابید

انتخاب مدرسه
مراحل ثبت نام

شرایط تحصیل در کالج / دانشگاه ها برای افراد (۱۸ – ۲۴) سال

شما براي اخذ ويزا از سفارت انگلستان نياز هست كه مدرك “آیلتس آکادمیک” كسب كنيد و آیلتس از موسسه “یوکی وی آی” در تهران بايد كسب شود و متاسفانه مدرك زبان ديگري براي دولت انگلستان قابل قبول نخواهد بود

داوطلب باید حداقل ۷۰٪ از نمره و معدل را در آخرین مقطع تحصیلی خود کسب کرده باشد *

توجه پسران مشمول سربازی! با تصویب قانون جدید مجلس ایران مشمولان دیپلم نمی‌توانند برای ادامه تحصیل به خارج بروند

مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی

مدرک دیپلم *
(اسکن پاسپورت متقاضی (بیش از ۲ سال اعتبار داشته باشد *
رضایت نامه والدین *
یک قطعه عکس *

توان مالی در پرداخت شهریه کامل کالج / دانشگاه *

< هزینه ی دانشگاه های مختلف را در اینجا بیابید

مدرک آیلتس ۴۰۵ *

 < آیلتس چیست؟

انتخاب کالج / دانشگاه
مراحل ثبت نام