شرایط تحصیل در دانشگاهای انگلستان

تحصیل در مقطع کارشناسی در انگلستان

در حالت کلی و معمول دوره لیسانس در انگلستان ۳ سال طول میکشد. اگر همزمان با دوره لیسانس ورکشاپها و دورههای اضافی طی کنید، این زمان بیشتر میشود. بعضی از کارشناسی ها مانند رشتههای علوم و مهندسی ممکن است ۴ سال طول بکشد. البته دوره های فشرده ۲ ساله هم وجود دارد که فرد زودتر بتواند وارد بازار کار بشود

در دوره لیسانس دانشجویان میتوانند دو رشته را برای تحصیل انتخاب کرده و هر کدام از آن ها را به شکل دو ساله بگذرانند. بنابراین ۲ مدرک و ۲ مهارت به دست آورده و فرصت های شغلی بیشتری پیدا میکنندپس به طور کلی دوره لیسانس در انگلستان بین ۳ تا ۴ سال طول میکشد، که در طول این دوره دانشجویان عموما ۳۶۰ واحد درسی را میگذرانند

به کارشناسی ارشد در انگلستان معمولا بچلر گفته می شود. (بی-ای) مخصوص رشته های علوم انسانی مانند علوم اجتماعی و زبان های خارجی است و (بی اس سی) مخصوص رشته های مهندسی است. دوره کارشناسی در انگلستان در اکثر رشته ها سه سال و در برخی رشته چهار سال است. متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی انگلستان در دو ترم سپتامبر و ژانویه می توانند وارد دانشگاه شوند. متقاضیان ایرانی تحصیل در دوره کارشناسی انگلستان با داشتن مدرک پیش دانشگاهی می توانند وارد این مقطع شوند. در صورتی که در سال دوم دبیرشتان مشغول به تحصیل باشند ابتدا وارد یک دوره دو ساله (ای-لول) شده و پس از قبولی و اخذ حد نصاب لازم در نمرات آزمون ها می توانند وارد دوره کارشناسی شوند. در صورتی که فرد سال سوم دبیرستان را گذرانده باشد ابتدا وارد یک دوره یک ساله فاندیشن شده و سپس می تواند برای دوره کارشناسی درخواست دهد

:انواع دورههای لیسانس در انگلستان عبارتند از

لیسانس هنر BA
لیسانس علوم  BSc
لیسانس آموزش BEd
لیسانس مهندسی BEng

چگونه برای اخذ پذیرش اقدام کنیم؟

دانش آموزان برای ورود به به دانشگاه و دوره لیسانس در انگلستان باید در سایت  یو- کَس ثبتنام کنند *
علاوه بر سیستم یو- کَس دانش آموزان می توانند به صورت مستقیم و از طریق دانشگاه های مورد نظر خود برای اخذ پذیرش اقدام کنند *

یو- کَس یا سرویس پذیرش کالجها و دانشگاههای انگلستان مرجع رسمی دولت انگلستان برای پذیرش دانشجو است که تمام دانشگاههای انگلستان از آن استفاده میکنند *

سایت یو- کَس چگونه کار میکند؟
پس از ثبت نام در این سایت میتوانید بخشهای مختلف مربوط به اطلاعات شخصی، مدارک تحصیلی، اطلاعات مالی و هدفنامه خود را پر کنید *
مهمترین بخش فرم درخواست هدفنامه است که به دانشگاه میگوید چرا این دوره و دانشگاه را انتخاب کردهاید. در این بخش باید با دلایل منطقی دانشگاه مورد نظر را قانع کنید که برای گذراندن آن رشته خاص در دانشگاه مربوطه مناسب هستید *
سایت یو- کَس در تمام مدت شبانه روز در دسترس است و شما قبل از ثبت نهایی میتوانید اطلاعات خود را بارها و بارها اصلاح و ویرایش کنید *

برای چند دوره میتواینم در  یو- کَس اقدام کنیم؟
هر دانشجو میتواند تا ۵ دوره متفاوت را اقدام کند. شما میتوانید برای بیش از یک دوره در یک دانشگاه یا ۵ دوره در ۵ دانشگاه متفاوت اقدام کنید
دانشآموزانی که برای رشته های پزشکی، دندانپزشکی یا دامپزشکی اقدام میکنند، میتوانند تنها برای ۴ دوره اقدام کنند. همچنین میتوانند موضوع پنجم متفاوت مانند علوم زیست پزشکی را انتخاب کنند

:مهلت تحویل پذیرش
۱۵ اکتبر: پزشکی، دندانپزشکی و دامپزشکی
۱۵ ژانویه: اکثر دورههای دیگر
بسیاری از دانشگاهها به خصوص دانشگاههای دارای رتبه بالا درخواستهایی که بعد از اتمام مهلت تحویل  یو- کَس دریافت میشوند را قبول نمیکنند. با این حال برخی از دانشگاههای انگلستان درخواست دانشجویان را بعد از دلاین مربوطه هم قبول میکنند. در صورتیکه بعد از ددلاین مورد نظرتان تصمیم به پرکردن درخواست دارید باید با دانشگاه مورد نظرتان تماس بگیرید *
یو- کَس در ماه اگوست یک امکان دوباره برای پرکردن درخواست فراهم میکند. دانشگاهها برخی از موقعیتهای خالی خود را در این بازه زمانی باز میکنند *
عموما دانشجویان خارجی نیاز به پر کردن فرم یو- کَس ندارند و این مسیر را طی نمیکنند *

مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی

ریز نمرات ۳ سال آخر دبیرستان *
کپی پاسپورت به صورت اسکن شده *
مدرك آيلتس آکادمیک *
یک قطعه عکس ۳*۴ *

< رشته های تحصیلی

از آنجا که هر رشته و یا دانشگاه در انگلستان شرایط خاص خود را دارد بعد از تکمیل فرم درخواست برای ادامه تحصیل در انگلیس ، همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت تا اطلاعات بیشتری به شما ارائه دهند

فرم درخواست دانشگاهی
سوالات رایج

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در انگلستان

به کارشناسی ارشد در انگلستان معمولا، (ام اس سی) و یا مستر (ام-انج) می گویند تحصیل در دوره کارشناسی ارشد یک ساله است و به دو صورت آموزش محور و پژوهش محور انجام می شود. دوره های آموزش محور بیشتر به صورت کلاسی و پژوهش محور تنها بر اساس تحقیق و پژوهش است. در رشته هایی که به صورت کلاسی برگزار می شوند نیمی از سال به صورت حضور در کلاس و نیمی نیز با انجام یک پروژه پایانی خاتمه می پذیرد. اما در رشته های پژوهش محور از همان ابتدا با راهنمایی استاد راهنما یک پروژه تحقیقاتی را در دست گرفته و به پایان می رساند

دوره فوق لیسانس کوتاهتر از دوره لیسانس است و امکان اشتغال و کسب درآمد در حین تحصیل نیز برای دانشجویان وجود دارد. با تحصیل و دریافت مدرک معتبر بین الملی آینده شغلیتان تضمین میشود و شانس اشتغال و کاریابی پس از اتمام دوره فوق لیسانس برایتان بیشتر خواهد بود

مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی

ترجمه ریز نمرات دوره تحصیلی دیپلم تا اتمام کارشناسی *
کپی پاسپورت به صورت اسکن شده *
مدرك آيلتس آکادمیک *
یک قطعه عکس ۳*۴ *
معرفی نامه *
اظهار نامه *
رزومه *

 < مراحل اخذ پذیرش دانشگاه

< رشته های تحصیلی

چگونه برای تحصیل فوق لیسانس در انگلستان اقدام کنیم؟
دورهی آمادگی فوق لیسانس در انگلستان چگونه است؟

از آنجا که هر رشته و یا دانشگاه در انگلستان شرایط خاص خود را دارد بعد از تکمیل فرم درخواست برای ادامه تحصیل در انگلیس ، همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت تا اطلاعات بیشتری به شما ارائه دهند

فرم درخواست دانشگاهی
سوالات رایج

تحصیل در مقطع دکترا

دوره ی دکترا بالاترین مدرک تحصیلی در انگلستان است که از اعتبار بسیار بالایی برخوردار است. دانشگاه های انگلستان دارای امکانات فوق العاده ای از لحاظ علمی و پژوهشی برای تحصیل در این دوره ها هستند. طول دوره دکترا در انگلستان سه سال است. دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا دارند بایستی ابتدا موضوع تحقیقاتی خود را مشخص کرده و پروپوزال خود را به همراه دیگر مدارک خود آماده کرده و به دانشگاه بفرستند تا اساتید آن را مطالعه کرده و با توجه به زمیته کاری خود تصمیم بگیرند که آن دانشجو را با توجه موضوع تحقیقاتی او بپذیرند یا نه. قبل از هر چیز دانشجو باید دانشگاهی را که موضوع او در آن تدریس می شود را یافته و سپس درخواست خود را به آن دانشگاه ارسال کند

دانشگاههای انگلستان در مقطع دکترا در نخستین ردههای رتبهبندی دانشگاههای جهان قرار گرفتهاند. همچنین بهرهمندی دانشگاههای انگلستان از فضاهای آکادمیک و امکانات آموزشی مجهز و بهروز آن را به یکی از مناسب ترین کشورها برای گذراندن دوره دکترا تبدیل کرده است

:طول دوره
دوره دکترا معمولا به عنوان آخرین مقطع تحصیلی شناخته میشود. به طور کلی دوره دکترا در انگلستان پژوهشمحور است و دانشجویان براساس علاقه و توانایی دوره و استاد مورد نظر خود را انتخاب کرده و نسبت به اخذ پذیرش اقدام میکنند *
دوره دکترا را میتوان به شکل پارهوقت یا تماموقت گذراند. طول دوره دکترای تمام وقت معمولا سه یا چهار سال طول میکشد. در حالی که مدت زمان دکترا پاره وقت شش یا هفت ساله است *

:شرایط ورود
علاوه بر داشتن مدارک تحصیلی قوی و مرتبط و تسلط به زبان انگلیسی دانشجویان متقاضی دوره دکترا باید پروپوزال مرتبط با زمینه مورد نظر خود و دانشگاه را ارائه کنند

:بورس
کمک هزینه تحصیلی به طور گسترده ای در دسترس است و بسیاری از دانشجویان دکترا به طور بورس می شوند. دانشگاههای انگلیس برای دانشجویان بینالمللی دوره دکترا امکان دسترسی به بورسیههای مختلفی را فراهم میکند

 < در مورد دوره آمادگی دکترادر انگلستان بیشتر بدانید
چگونه برای تحصیل دکترا در انگلستان اقدام کنیم؟

مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی
ترجمه ریز نمرات دوره تحصیلی دیپلم تا اتمام کارشناسی ارشد *
کپی پاسپورت به صورت اسکن شده *
مدرك آيلتس آکادمیک *
یک قطعه عکس ۳در۴ *
معرفی نامه *
اظهار نامه *
رزومه *
نامه پروپوزال *

< مراحل اخذ پذیرش دانشگاه

< رشته های تحصیلی

از آنجا که هر رشته و یا دانشگاه در انگلستان شرایط خاص خود را دارد بعد از تکمیل فرم درخواست برای ادامه تحصیل در انگلیس ، همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت تا اطلاعات بیشتری به شما ارائه دهند

فرم درخواست دانشگاهی
سوالات رایج